Hledat
DOVAŘÍM do 30 minut 1 300 g / 2 - 3 porce

GRILL SET - LOSOS sous vide, RIB EYE steak, KUŘECÍ Supreme, BRAMBORY Grenaille, ZELENINA (lilek, cuketa, paprika mix), TATARSKÁ omáčka

Výraznější kombinace, kterou jsme připravili pro klasiky, kteří touží po skvělé, plné chuti masa a chtějí si vybírat, ochutnávat a objevovat. Maso v tomto setu překvapí svou šťavnatostí a rychlostí přípravy, upravili jsme ho totiž metodou sous-vide. Na vás je pak už jen to hezké čekání.
620,00 Kč
476,92 Kč/kg

Veškeré maso je upravené kuchařskou technikou sous-vide, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném vakuovacím sáčku ve vodní lázni s řízenou teplotou, zpravidla pod bodem varu.

  1. Příprava masa

    1. Maso – rib eye steak, kuřecí prso supreme, losos – vybalte a nechte 10 minut odpočinout. Mezitím rozehřejte gril na 170 °C.
      1. Ideálně začněte připravovat současně také přílohu (viz. níže), abyste měli vše připraveno zároveň.
    2. Jako první začněte grilovat kuřecí prso. Položte jej kůží na gril, pozvolna tak dojde k vypečení tuku a kůže bude křupavá. Takto grilujte cca 5 minut.
    3. Poté prso otočte a grilujte z druhé strany 3 minuty.
    4. Teplotu grilu následně zvyšte na 190 °C a dopečte do křupava po dobu 2 minut.
    5. Upečené nechte na prkénku cca 2 minuty odležet.
    6. Na gril umístěte hovězí rib eye steak a lososa (toho položte na hladkou část grilu).
    7. Oba kusy masa grilujte cca 2 minuty z každé strany.
    8. Hotový steak nechte 2 minuty odležet.
  2. Příprava zeleniny a přílohy

    1. Brambory a zeleninu vybalte a nechte 10 minut odpočinout. Rozehřejte gril na 190 °C.
    2. Položte brambory grenaille na gril a pozvolna opékejte spolu s masem nebo zvlášť cca 10 minut, do zlatova.
    3. Zeleninu opékejte o 3 minuty déle než brambory.
  3. Servírování

    1. Jakmile máte vše ogrilované, můžete podávat se studenými omáčkami (tatarská a BBQ).
    2. Doporučujeme závěrem brambory a maso dosolit maldonskou solí, případně nechat rozpustit na jídle bylinkové máslo. Lososa zakápneme citrónem.

Preference
s rybou
Diety
bez lepku a laktózy
Alergeny
vejce, ryby, hořčice, oxid siřičitý a siřičitany
Složení
losos sous vide, rib eye steak SV, kuřecí prso supreme SV, tymián, brambory grenaille, olej rostlinný, omáčka BBQ (cibule, cukr třtinový, koření chilli, pepř, tekuté kouřové aroma, med, česnek, ocet jablečný, olej rostlinný, rajčata drcená, rajský protlak, sůl kouřová, víno, worcesterová omáčka), tatarská omáčka ( cukr, cibule, hořčice plnotučná, pepř, majonéza (rostlinný olej řepkový, pitná voda, vaječné žloutky, hořčice (hořčičné semínko, koření), cukr, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, zahušťovadla (modifikovaný škrob, xantan), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), barvivo (betakaroten)), okurka sterilovaná, sůl, worchester, kapary), máslo, sůl, pepř, sůl maldonská, lilek, cuketa, paprika mix, olej olivový, tymián, rozmarýn, česnek
Náročnost přípravy
střední
Skladování
2°- 6°C
Garantovaná minimální trvanlivost
od doručení objednávky k vašim dveřím: min. 1+2 dny

Upozornení na alergie

Pokud si nejste jisti složením jídla, zeptejte se nás prosím.
Vaše zdraví a bezpečnost je pro nás zásadní. Rozumíme, že se každý den několik z vás potýká s různými alergiemi a intolerancemi. Proto prosíme, abyste sledovali aktuální informace o alergenech, poskytnuté na etiketě produktu. Pomohu vám vybrat si jídlo nejlépe vyhovující vašim osobním potřebám. V případě jakáchkoliv dotazů se neváhejte na nás obrátit.

Příprava jídel
Naše menu se vyznačuje rozmanitostí a širokou nabídkou jídel. I když daný produkt nemusí obsahovat specifický alergen, nejsme schopni zcela oddělit takový produkt od denních výrobních procesů. Může se stát, že se dostane do kontaktu s potravinou, která následně může alergickou reakci způsobit. Proto nejsme schopni garantovat, že jakékoli menu je zcela bez alergenů.

Nákupní košík

Celkem0,00 Kč
Položky celkem0
Košík je prázdný

DOPRAVA

Cena za dopravu?