Hledat
DOVAŘÍM do 30 minut 1 050 g / 2 - 3 porce

Hovězí rib eye steak sous-vide s pepřovou omáčkou, gratinovanými smetanovými brambory a máslovou mrkví

Dostupnost: Skladem
541,00 Kč
515,24 Kč/kg

Pečlivě vybraný a správně uleželý hovězí steak se skvěle pojí s tradiční Perfect pepřovou omáčkou. Jemnost pokrmu dodávají gratinované brambory, které skvěle doplňuje máslová mrkev. Steak si můžete upravit podle vlastního uvážení, my jsme jej pro vás předpřipravili tak, abyste se v chutích nemuseli nijak omezovat.

Hovězí steak s pepřovou omáčkou je sázkou na jistotu.

Co budeme potřebovat

  • 2 x rendlík
  • zapékací miska
  • grilovací pánev
  • kleště
  • prkénko
  • ostrý nůž
  • vařečka
  • naběračka
  • papírové utěrky

1. Příprava masa

  • Maso vybalíme ze sáčku;
  • lehce potřeme rostlinným olejem /není součástí setu/;
  • necháme ho vydechnout na prkénku.

2. Příprava gratinovaných brambor

  • Předehřejeme si troubu na 150 °C;
  • přendáme brambory do zapékací misky;
  • vložíme je do vyhřáté trouby, ohříváme cca 15 minut;
  • na závěr je gratinujeme/do zlatavé barvy pod grilem, cca 4 minuty

Je možné je ohřát přímo v misce, a to v mikrovlnné troubě – stačí na několika místech propíchnout folii, vložit do mikrovlnné trouby a ohřát.

3. Příprava omáčky

  • Připravíme si rendlík;
  • otevřeme sáček s omáčkou;
  • ohřejeme za stálého míchání.

4. Příprava máslové mrkve

  • Připravíme si rendlík;
  • otevřeme sáček s mrkví;
  • vložíme do rendlíku spolu s máslem a ohřejeme.

5. Technologická příprava masa

  • Grilovací pánev necháme rozehřát na střední teplotu;
  • maso opékáme z obou stran na středně rozehřáté pánvi cca 1 minutu z každé strany;
  • vypneme plotnu a necháme na pánvičce maso odpočinout, cca 1 minutu;
  • poté maso nafilírujeme/nakrájíme na plátky, dosolíme maldonskou solí.

6. Servírujeme na talíř

  • Vložíme gratinované brambory a máslovou mrkev;
  • přilijeme omáčku;
  • vložíme filírované/nakrájené maso na plátky.

Preference
s masem
Diety
bez specifikace
Alergeny
lepek, mléko, celer, oxid siřičitý a siřičitany
Složení
hovězí maso Rib Eye (400 g), brambory, smetana, zelený sterilovaný pepř, koňak, muškátový oříšek, česnek, máslo, rostlinný a olivový olej, cibule, mouka, hovězí kosti, řapíkatý celer, mrkev, petrželka, tymián, bobkový list, sůl, pepř
Náročnost přípravy
střední
Skladování
2°- 6°C
Garantovaná minimální trvanlivost
od doručení objednávky k vašim dveřím: 2 dny

Upozornení na alergie

Pokud si nejste jisti složením jídla, zeptejte se nás prosím.
Vaše zdraví a bezpečnost je pro nás zásadní. Rozumíme, že se každý den několik z vás potýká s různými alergiemi a intolerancemi. Proto prosíme, abyste sledovali aktuální informace o alergenech, poskytnuté na etiketě produktu. Pomohu vám vybrat si jídlo nejlépe vyhovující vašim osobním potřebám. V případě jakáchkoliv dotazů se neváhejte na nás obrátit.

Příprava jídel
Naše menu se vyznačuje rozmanitostí a širokou nabídkou jídel. I když daný produkt nemusí obsahovat specifický alergen, nejsme schopni zcela oddělit takový produkt od denních výrobních procesů. Může se stát, že se dostane do kontaktu s potravinou, která následně může alergickou reakci způsobit. Proto nejsme schopni garantovat, že jakékoli menu je zcela bez alergenů.

Nákupní košík

Celkem0,00 Kč
Položky celkem0
Košík je prázdný