Hledat
OHŘEJI do 5 minut 440 g / 1 porce

Veganský karbanátek s čočkou, šťouchané brambory, kyselá okurka

159,00 Kč
361,36 Kč/kg

Příprava

Krabičku nařízněte a vyjměte kyselou okurku. Krabičku vložte do  mikrovlnné trouby a ohřejte na požadovanou teplotu. Kyselou okurku neohřívejte!

Preference
vegetarián
Diety
bez laktózy
Alergeny
1) lepek, 6) sója, 10) hořčice
Složení
šťouchané brambory 55,9 % (brambory 87 %, pitná voda, cibule, olivový olej, jedlá sůl, petržel nať, kurkuma), smažený veganský karbanátek 32,9 % [karbanátek 50 % (rehydratovaná sójová bílkovina, pitná voda, rostlinné oleje (řepkový, kokosový), rehydratovaná pšeničná bílkovina, ocet kvasný lihový, přírodní aromata, prášek ze šťávy z červené řepy, koncentrát šťávy z granátového jablka, zeleninové a ovocné koncentráty (červená paprika, mrkev, černý rybíz), jedlá sůl, extrakt z ječného sladu, stabilizátor: methycelulosa), sušená čočka 13 %, slunečnicový olej, česnek, cibule, pšeničná mouka, strouhanka (pšeničná mouka, rostlinné tuky (palmový tuk, palmový stearin), cukr, jedlá sůl, pekařské droždí), jedlá sůl, petržel nať, černý pepř], sterilovaná okurka 11,2 % [okurka 50 %, pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, glukózový sirup, koření (obsahuje hořčičné semínko), sladidlo: sacharin]. Může obsahovat stopy vajec, sezamu a celeru.
Náročnost přípravy
snadná
Skladování
2°- 6°C
Garantovaná minimální trvanlivost
od doručení objednávky k vašim dveřím: min. 1+2 dny

Upozornení na alergie

Pokud si nejste jisti složením jídla, zeptejte se nás prosím.
Vaše zdraví a bezpečnost je pro nás zásadní. Rozumíme, že se každý den několik z vás potýká s různými alergiemi a intolerancemi. Proto prosíme, abyste sledovali aktuální informace o alergenech, poskytnuté na etiketě produktu. Pomohu vám vybrat si jídlo nejlépe vyhovující vašim osobním potřebám. V případě jakáchkoliv dotazů se neváhejte na nás obrátit.

Příprava jídel
Naše menu se vyznačuje rozmanitostí a širokou nabídkou jídel. I když daný produkt nemusí obsahovat specifický alergen, nejsme schopni zcela oddělit takový produkt od denních výrobních procesů. Může se stát, že se dostane do kontaktu s potravinou, která následně může alergickou reakci způsobit. Proto nejsme schopni garantovat, že jakékoli menu je zcela bez alergenů.