logo
cibulejidlo cibulejidlo cibulejidlo
cibulejidlo cibulejidlo cibulejidlo
cibulejidlo cibulejidlo
cibulejidlo

příběh cibule.

cibulejidlo cibulejidlo

Radost z jídla.
Čerstvé jídlo na každý den.

Cibule. se zrodila v srdci šéfkuchaře Filipa Sajlera. Jeho nápad nabídnout lidem na doma jídlo stejné kvality jako v restauraci a milovníkům domácí kuchyně ušetřit spoustu času při přípravě pokrmů dostal konkrétní obrysy. Filip dal dohromady tým s mezinárodními kulinářskými zkušenostmi, nejvyšší odborností, úžasný řetězec farem i dodavatelů a přidal špičkovou skandinávskou technologii. Jsme na sebe a na úkoly, které si klademe, nároční, a proto koncept Cibule. jako vysoké gastronomie pro domácí kuchyni rozvíjíme stále.

cibulejidlo
cibulejidlo cibulejidlo cibulejidlo
cibulejidlo cibulejidlo

Pečlivě vybíráme suroviny, využíváme poznatků moderní gastronomie, aby si jídlo kromě dobré chuti zachovalo i svou 100% kvalitu. Pokrmy šokově zchlazujeme, abychom udrželi potřebné živiny a zprostředkovali vám tak skvělý a kvalitní gurmánský zážitek. Intenzivně se zabýváme udržitelností, což se promítá do ekologického balení našich výrobků. Vždy používáme recyklovatelné obaly a stále hledáme další možnosti zodpovědných řešení naší produkce.

cibulejidlo cibulejidlo

A tak nyní konečně přichází HOPI CHEF TECH CENTER, unikátní projekt propojení vysoké gastronomie a špičkové technologie, který je přirozeným naplněním Filipova snu o zhmotnění principu „z farmy na stůl“ i cirkulační ekonomiky a udržitelnosti zdrojů. Jde o R/Evoluční řešení pro svět jídla a gastronomie.

cibulejidlo cibulejidlo

Martin Staněk

šéfkuchař a ceo

Martin Staněk je Creative Chef a stojí za veškerými recepturami Cibule. Reprezentuje naši republiku na mezinárodních soutěžích s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR, s nimiž získal řadu ocenění a byl finalistou nejprestižnější kuchařské soutěže Bocuse d’Or. Absolvoval stáže u michelinského šéfkuchaře Yannicka Allého a dlouhodobě profesionálně působil v Německu.  Je to neskutečně pracovitý perfekcionista a je pro nás garancí kvality. Je nám velkou ctí ho mít v našem týmu.

Filip Sajler

Srdce Cibule

Filip Sajler je srdcem Cibule. Vařil ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru i České republice. Absolvoval stáže a pracoval s věhlasnými a Michelinem oceněnými šéfkuchaři jako jsou Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler. Byl členem Národního kuchařského týmu. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.

logo

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU

arrow
cibulejidlo
cibulejidlo
cibulejidlo
cibulejidlo
cibulejidlo
cibulejidlo
arrow

napsali o nás

arrow

Jak vám chutnalo?

arrow

    Celkový dojem z jídla

    12345

    Co jste ochutnali?

    Jak hodnotíte chuť?

    12345

    Velikost porce

    12345

    Kde jste nakoupili?

    Váš e-mail

    Máte nápad, co u nás zlepšit?

    cibulejidlo

    Buďte u toho a odebírejte Cibule. novinky!



      Kontaktujte nás

      arrow




        cibulejidlo cibulejidlo