příběh cibule.
Radost z jídla.
Čerstvé jídlo na každý den.
Cibule. se zrodila v srdci šéfkuchaře Filipa Sajlera. Jeho nápad nabídnout lidem na doma jídlo stejné kvality jako v restauraci a milovníkům domácí kuchyně ušetřit spoustu času při přípravě pokrmů dostal konkrétní obrysy. Filip dal dohromady tým s mezinárodními kulinářskými zkušenostmi, nejvyšší odborností, úžasný řetězec farem i dodavatelů a přidal špičkovou skandinávskou technologii. Jsme na sebe a na úkoly, které si klademe, nároční, a proto koncept Cibule. jako vysoké gastronomie pro domácí kuchyni rozvíjíme stále.
Pečlivě vybíráme suroviny, využíváme poznatků moderní gastronomie, aby si jídlo kromě dobré chuti zachovalo i svou 100% kvalitu. Pokrmy šokově zchlazujeme, abychom udrželi potřebné živiny a zprostředkovali vám tak skvělý a kvalitní gurmánský zážitek. Intenzivně se zabýváme udržitelností, což se promítá do ekologického balení našich výrobků. Vždy používáme recyklovatelné obaly a stále hledáme další možnosti zodpovědných řešení naší produkce.
A tak nyní konečně přichází HOPI CHEF TECH CENTER, unikátní projekt propojení vysoké gastronomie a špičkové technologie, který je přirozeným naplněním Filipova snu o zhmotnění principu „z farmy na stůl“ i cirkulační ekonomiky a udržitelnosti zdrojů. Jde o R/Evoluční řešení pro svět jídla a gastronomie.